30.9 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăThings to doDubai: locul perfect pentru o vacanță în care să joci golf

Dubai: locul perfect pentru o vacanță în care să joci golf

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Ești pasionat de golf? Atunci în Dubai este locul perfect pentru o vacanță în care să joci golf.

Dacă ești pasionat de golf, atunci trebuie neapărat să-ți programezi următoarea vacanță în Dubai. Vei găsi aici nu doar câteva terenuri excelente, dar poți participa și la turnee pentru amatori sau profesioniste de anvergură. În Dubai sunt 12 terenuri de golf care se se află la mică distanță unul de celălalt (poți ajunge de la unul la altul în maximum 25 de minute).

Terenurile din Dubai sunt disponibile pe toată durata anului, putând fi utilizate de dimineața până seara, Emirates Golf Club și The Track din Meydan oferind experiențe de neuitat și pe timp de noapte. Iată care sunt câteva dintre terenurile de golf din Dubai pe care să-ți exersezi swing-ul.

Dubai Creek Golf and Yacht Club

Situat chiar pe malul istoricului Râu Dubai, Dubai Creek Golf and Yacht Club găzduiește un teren par 71 care este dotat cu zone ondulate cu iarbă tunsă scurt, demarcate de movile, curmali și palmieri, precum și de apă.

De ce merită vizitat: Este poate cel mai cunoscut pentru spectaculoasa sa bucată de final, deoarece ultima gaură par 4 necesită o pricepere foarte mare în ceea ce privește manevrarea peste apă și pe pante – și găzduiește un club foarte special, care seamănă cu pânzele unui dhow arăbesc.

În incinta clubului găsești și numeroase opțiuni culinare și de relaxare, inclusiv popularele Boardwalk Restaurant, Cielo Sky Lounge, precum și legendarul lounge QDs situat pe malul apei.

📍 Baniyas Rd – Port Saeed – Dubai, Dubai Creek Golf & Yacht Club PO Box 6302 Dubai, United Arab Emirates

JA The Resort

Terenul de golf la standard de campion cu 9 găuri și un par de 35 este împrăștiat de-a lungul a 5.829 metri și a fost conceput de faimosul Peter Harradin, amplasat în incinta JA The Resort din Jebel Ali.

De ce merită vizitat: Amenajat într-un mod unic, cu păuni, bibilici, potârnichi și gazele arabe mișunând pe întreaga sa suprafață, acest teren oferă o evadare idilică într-un cadru pașnic.

De asemenea, JA The Resort găzduiește un club de tir, o academie de tenis, un centru ecvestru, un port cu servicii complete care oferă excursii la pescuit, un loc de joacă pentru copii și un club pentru adolescenți, patru piscine și numeroase activități sportive acvatice.

Deși terenul oferă pachete speciale de vară și pentru cursul săptămânii, poți profita din plin de oferte de aici dacă te cazezi chiar la JA Palm Tree Court, JA Beach sau JA Lake View, hotelurile din incinta complexului.

📍 JA Jebel Ali Golf Resort, Jebel Ali, 9255 Dubai 9255 Dubai, United Arab Emirates

Arabian Ranches Golf Club

Puneți abilitățile la încercare pe terenul tip campionat, în stil deșertic, cu par 72 din incinta Clubului de golf Arabian Ranches, care profită din plin de cei 7.002 metri de teren natural cu arbuști și tufișuri puși la dispoziție.

Ce trebuie să încerci aici: Golf cu piciorul! Un sport all-inclusive care oferă o combinație între fotbal și golf, unde jucătorii încearcă să introducă o minge de fotbal într-o gaură din cât mai puține lovituri de picior cu putință.

Pentru mâncare, alege între restaurantul de familie Ranches, care este dotat cu o terasă, o zonă de joacă pentru copii și o gamă variată de preparate de casă, sau Birdies Sports Lounge, unde pasionații de sport se pot strânge pentru a-și încuraja echipa favorită sau pot sărbători un joc de golf reușit.

📍 Arabian Ranches, Emirates Road P.O. Box 36700 Dubai, United Arab Emirates

Jumeirah Golf Estates

Jumeirah Golf Estates este o destinație rezidențială de golf de clasă mondială, oferind spații de cazare și facilități de lux la câțiva pași de două terenuri de golf de par 72, celebre la nivel internațional. Pe terenul Earth se joacă DP World Tour Championship. Este un teren spectaculos inspirat de marile parcuri din Europa și America de Nord și combină cu pricepere apa curgătoare cu pantele. Pe de altă parte, terenul Fire este încadrat de o gamă captivantă de floră, selectată cu atenție pentru a reflecta tema generală a terenului și pentru a-i îmbunătăți mediul natural.

Deși terenurile sunt amplasate mai degrabă într-un cadru rezidențial, te poți opri la Fresca Delicatessen & Café pentru un mic dejun copios înainte de începerea jocului sau la Sports Bar pentru a te relaxa după o zi plină de golf.

📍 Jumeirah Golf Estates – Dubai, United Arab Emirates

Emirates Golf Club

Emirates Golf Club, gazdă a turneelor Omega Dubai Desert Classic și Omega Dubai Moonlight Classic, s-a deschis în 1988 și a fost primul teren de golf din istoria Orientului Mijlociu. Găzduiește două dintre cele mai bune terenuri din oraș, care vin la pachet cu o priveliște spectaculoasă asupra Dubaiului.

Terenul Majilis, a cărui denumire se traduce prin „loc de întâlnire” în limba arabă, este terenul emblematic al clubului, întinzându-se de-a lungul a 6.676 metri și având un par de 72. Pe de altă parte, terenul Faldo (tot par 72) este singurul teren cu 18 găuri din regiune care oferă posibilitatea de a juca pe timpul nopții. Ambele terenuri combină terenul deșertic natural în pantă pentru a testa abilitățile sportive ale jucătorilor.

Emblematicul Emirates Golf Club este unul dintre cele mai impresionante cluburi din regiune, oferind numeroase opțiuni de relaxare în incinta sa, de la mâncare rafinată la preparate ușoare care se pot mânca la bar, până la piscine de top și săli de sport, terenuri de padel și un spa.

📍 Emirates Hills, Dubai 24040 Dubai, United Arab Emirates

Nu-i așa că te-am convins că Dubai este locul perfect pentru o vacanță în care să joci golf?

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.