34.3 C
Dubai
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăExploreThe Viewing Point: cel mai nou punct de observație din Dubai

The Viewing Point: cel mai nou punct de observație din Dubai

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

The Viewing Point, din Dubai Creek Harbour, este locul de unde poți admira acum cele mai spectaculoase clădiri din Downtown Dubai.

O seară perfectă în Dubai se poate încheia cu o plimbare prin Dubai Creek Harbour, iar noul punct de observație este locul perfect pentru a admira clădirile spectaculoase din oraș.

The Viewing Point, din Dubai Creek Harbour, este cel mai nou punct de observație inaugurat în Dubai și accesul în această zonă de promenadă este gratuit, atât pentru rezidenții din zonă, cât și pentru turiști.

Accesul în acest punct este gratuit

Pasarela se întinde pe 70 de metri deasupra Dubai Creek și are un arc de 26 de metri unde te vei simți ca și când ai pluti deasupra apei. Da, da, așa cam cum s-au simțit Leonardo di Caprio și Kate Winslet în Titanic, că tot se relansează versiunea 3D a filmului la 25 de ani de la prima lansare. 😉

Vei avea o vedere spectaculoasă a clădirilor din Downtown Dubai și cu siguranță acesta va fi cel mai instagramabil loc din Dubai în următoarea perioadă. The Viewing Point, din Dubai Creek Harbour, este locul unde poți să faci fotografia perfectă în vacanța ta din Dubai.

În plus, până când vei ajunge la The Viewing Point vei putea să faci o serie de poze și cu toate instalațiile artistice amplasate pe promenadă.

Noul punct de observație a fost conceput pentru a se integra perfect în zonă și se găsește la capătul celei mai populare promenade din Dubai Creek Harbour. Structura este din oțel și se află la aproape 12 metri deasupra nivelului apei.

Recomandarea noastră: încearcă să ajungi aici înainte de apus pentru o priveliște care-ți va tăia respirația, dar evită zilele de weekend pentru că este mai aglomerat în perioada aceasta!

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.