32.6 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăThings to doDino Mania: parada dinozaurilor care transformă Riverland Dubai în Jurassic World

Dino Mania: parada dinozaurilor care transformă Riverland Dubai în Jurassic World

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Parada dinozaurilor Dino Mania este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi, indiferent de vârstă. Doar te-ai uitat și tu la Jurassic World, nu?

Dubai este o destinație pentru întreaga familie, iar dacă te-ai decis să pleci în vacanță cu cei mici, atunci pune pe lista de lucruri pe care trebuie neapărat să le faceți și o vizită la Dubai Parks and Resorts. Bine, în mod normal, această destinație ar fi trebuit să fie oricum pe listă, dar acum mai ai încă un motiv în plus.

Dino Mania este o experiență gratuită în Dubai Parks & Resorts

Dino Mania este cea mai nouă atracție din cadrul Dubai Parks and Resorts și este o experiență unică pentru copii. Iar dacă ți-au plăcut filmele din franciza Jurassic World atunci va fi o experiență și pentru tine. Parada dinozaurilor Dino Mania se desfășoară pe străzile din Riverland, în cadrul Dubai Parks & Resorts, iar accesul este gratuit.

În fiecare seară, de vineri până duminică, la ora 20:00 este programată o paradă cu dinozauri animatronici. Cei mici vor avea parte de o experiență interactivă, un spectacol cu muzică, efecte sonore și vizuale, în care vedetele sunt dinozaurii.

Pe străzile din Riverland Dubai se vor plimba dinozauri începând cu giganticele sauropode erbivore și terminând cu prădătorii carnivori. Desigur, nu lipsesc Tiranozaur, Triceratops sau Velociraptor.

Parada de seară se desfășoară doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică!

Atât educațională cât și distractivă, parada dinozaurilor Dino Mania este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi. Parada de seară, care începe la ora 20:00, durează 45 de minute, dar te poți întâlni cu dinozaurii pe tot parcursul zilei în cadrul unor sesiuni de meet & greet.

Program Dino Mania – Dubai Parks and Resorts

Acestea se desfășoară de joi până duminică începând cu ora 13:15 și în zilele de marți și miercuri începând cu ora 12:30. Și accesul la sesiunile de meet & greet sunt gratuite, dar posesorii unor bilete de intrare pentru tot complexul Dubai Parks & Resorts vor putea face poze cu dinozaurii și chiar să-i atingă.

📍 Dubai Parks And Resorts 00000 Dubai, United Arab Emirates  

Atenție, parada de seară se desfășoară doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică!

Alte dou locuri unde mai poți întâlni dinozauri în Dubai

IMG Worlds of Adventure

Acesta este cel mai mare parc de distracții indoor din Dubai, iar în cadrul acestuia există și o zonă dedicată dinozaurilor. Astfel, în Lost Valley — Dinosaur Adventure te poți întâlni cu enormul barosaurus sau cu ferocele alozaur.

În plus, parcul tematic IMG Worlds of Adventure are, de asemenea, și un roller coaster cu tematică velociraptor, dar acesta este mai degrabă potrivit pentru adulți.

📍 IMG Worlds of Adventure, E311 Sheikh Mohammed Bin Zayed Rd – City of Arabia – Dubai – Emiratele Arabe Unite 

Dinosaur Park

Și în Dubai Garden Glow, parcul tematic unde poți vedea exponate florale și animale construite din lumini colorate există și o zonă cu dinozauri.

Chiar dacă dinozaurii nu se mișcă, cei mici vor fi impresionați cu siguranță de atmosfera feerică și de faptul că își pot face poze cu dinozaurii și că vor putea intra chiar într-un ou de dinozaur.

📍 Dubai Garden Glow, Zabeel Park, Gate No- 6 & 7 Area – B – Dubai – Emiratele Arabe Unite

Recomandarea noastră: parada se desfășoară doar în zilele de vineri sâmbătă și duminică așa că programează-ți vizita la Dubai Parks & Resorts în funcție de asta. Dino Mania este o atracție gratuită, dar dacă ai un bilet de intrare în tot complexul vei beneficia de unele oportunități speciale în cadrul sesiunilor de meet & greet.

Ultimele articole

1 COMENTARIU

  1. […] 5. Parcul de distracții Dubai Parks and Resorts din Dubai are o nouă atracție pentru copii, la care accesul este gratuit. Dino Mania este o paradă cu dinozauri animatronici din numeroase specii care va avea loc în fiecare seară de vineri până duminică, alături de un spectacol cu muzică și efecte sonore și vizuale. (YallaDubai) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.