30.9 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăEat & DrinkDubai Food Festival 2023 se desfășoară între 21 aprilie și 7 mai

Dubai Food Festival 2023 se desfășoară între 21 aprilie și 7 mai

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Dubai Food Festival a ajuns la ediția a zecea și va începe pe 21 aprilie. Timp de 17 zile, până pe 7 mai, orașul se transformă într-un paradis pentru gurmanzi.

Scena culinară din Dubai s-a transformat enorm în ultimii zece ani, numărul restaurantelor ajungând de la aproximativ 5.500, în 2013, la peste 13.000 în 2023. Timp de 17 zile, în perioada Dubai Food Festival, orașul va fi cu siguranța capitala culinară a lumii.

Ediția a zecea a Dubai Food Festival va începe pe 21 aprilie, imediat după încheierea perioadei de Ramadan, iar la eveniment vor participa cele mai cunoscute restaurante din Dubai și vor fi organizate evenimente speciale și workshop-uri culinare care îi vor avea în prim plan pe unii dintre cei mai buni chefi din lume.

Dacă ești gurmand și vei fi în Dubai în această perioadă, atunci trebuie să ajungi neapărat la Beach Canteen, cea mai mare zonă cu food truck-uri, dar și la diversele restaurante temporare care vor fi amenajate în cele mai cunoscute locuri ale orașului. La eveniment participă și restaurante locale, aflate în zone mai puțin turistice, dar al căror meniu te va face să te lingi pe degete.

O mare parte din restaurantele participante vor include în meniu și un preparat la doar 10 dirhami, adică aproximativ 12,5 lei, pentru a marca astfel ediția a zecea a Dubai Food Festival.

De asemenea, nu trebuie să ratezi nici evenimentul Dubai Restaurant Week, care se desfășoară în perioada 28 aprilie – 7 mai, ca parte a festivalului culinar, și unde peste 300 de restaurante de top vor avea meniuri speciale cu două feluri de mâncare la 59 de dirhami (72,5 lei), sau cu 3 feluri de mâncare (aperitiv, fel principal și desert) la 150 de dirhami (184 de lei).  

Dacă ești un „foodie” înfocat, atunci Dubai Food Festival este motivul perfect pentru o vacanță în Dubai, mai ales ca în această perioadă beneficiezi în permanență de oferte speciale chiar și la cele mai scumpe și renumite restaurante din oraș.

Pe lista restaurantelor participante se numără 3 Fils, Torno Subito by Massimo Bottura, Gordan Ramsay’s Bread Street Kitchen, Demon Duck by Alvin Leung, Ariana’s Persian Kitchen, Akira Back, Coya, Clap, Roka, Carnival by Tresind, Reif Japanese Kushiyaki, Jaleo Dubai by José Andrés, La Cantine Du Faubourg sau Yaba by Chef Shaheen.

📷 DTCM

Ultimele articole

1 COMENTARIU

  1. […] 4. În perioada 21 aprilie – 7 mai va avea loc Dubai Food Festival, un eveniment la care vor participa cele mai cunoscute restaurante din Dubai. O mare parte dintre restaurantele participante vor include în meniu și un preparat la doar 10 dirhami (12,5 lei). De asemenea, în cadrul festivalului va avea loc și Dubai Restaurant Week în intervalul 28 aprilie – 7 mai, în care peste 300 de restaurante vor avea meniuri speciale cu două feluri de mâncare la 59 de dirhami (72,5 lei), sau cu 3 feluri de mâncare (aperitiv, fel principal și deșert) la 150 de dirhami (184 de lei). (Yalla Dubai) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.