41 C
Dubai
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăEventsMega Festival UNTOLD la Dubai în februarie 2024

Mega Festival UNTOLD la Dubai în februarie 2024

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

UNTOLD, primul Mega Festival din Dubai, se va desfășura în februarie 2024 pe scena din Expo City Dubai.

UNTOLD, brand românesc născut la Cluj și un festival renumit la nivel mondial, devine partenerul cheie în entertainment al orașului Dubai, cea mai futuristă și inovatoare destinație din lume

UNTOLD, primul Mega Festival din Dubai, este programat în luna februarie 2024 pe scena din Expo City Dubai, locul unde se desfășurat World Expo și transformat acum într-una din impresionantele atracții ale orașului,

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze entertainmentul și să devină un nou simbol al acestui oraș remarcabil. Festivalul va transforma Expo City din Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale, oferind o experiență completă.

Faimosul Expo City Dubai va deveni casa UNTOLD Dubai, oferind fanilor o experiență care va reflecta energia și identitatea orașului. Atunci când combini Dubai – casa celui mai mare hub internațional și destinația turistică exclusivistă a lumii, Dubai Expo City – atracție turistică cu peste 24 de milioane de vizitatori în primele șase luni de la deschidere, precum și festivalul UNTOLD, rezultatul este unul singur: o experiență epică de festival!

Lansarea UNTOLD Dubai făcută alături de Armin Van Buuren

Armin Van Buuren, au stabilit două recorduri mondiale
Armin Van Buuren, au stabilit două recorduri mondiale

Pentru lansarea oficială, în cel mai spectaculos oraș din lume, UNTOLD și DJ-ul de renume mondial, Armin Van Buuren, au stabilit două recorduri mondiale, pe cea mai cunoscută clădire din lume, Burj Khalifa, simbolul orașului Dubai. 

Un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată, pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume. Show-ul lui Armin van Buuren, realizat împreună cu UNTOLD pe Burj Khalifa, va putea fi văzut de fanii din întreaga lume în vara acestui an.

Sunt disponibile deja primele abonamente pentru Untold Dubai 2024

Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai  este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională a entertaimentului. Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la bilete early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe site-ul oficial.

📍 Dubai Expo City – Al Wasl Avenue – Dubai – Emiratele Arabe Unite

Ultimele articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.