31.8 C
Dubai
vineri, iunie 14, 2024
AcasăWhere to Stay: Lanțul de hoteluri Le Méridien va deschide un complex nou pe...

[Ras Al Khaimah]: Lanțul de hoteluri Le Méridien va deschide un complex nou pe insula Al Marjan

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Al Jazeera Al Hamra: povestea orașului fantomă din Ras Al Khaimah

Există multe povești care circulă în zonă legate de...

Noul complex Le Méridien Marjan Island Resort & Spa va extinde portofoliul Marriott International în Emiratele Arabe Unite și va fi primul deschis pe insula Al Marjan, din orașul Ras Al Khaimah.

Marriott International și Three Musketeers Hospitality (TMH), un dezvoltator imobiliar cu sediul în Emiratele Arabe Unite, au semnat un acord pentru aducerea brandului Le Méridien în Ras Al Khaimah. Noul complex Le Méridien Al Marjan Island Resort & Spa va completa oferta premium de hoteluri de pe insula Al Marjan cu aproximativ 350 de camere, până în 2026.

Insula Al Marjan creează noi oportunități pentru dezvoltarea hotelurilor din Ras Al Khaimah, cu potențial ridicat de rentabilitate, conform unui studiu recent prezentat de Colliers, iar complexul amplasat într-o locație privilegiată, de pe plajă reprezintă cea mai nouă adiție la portofoliul în creștere al opțiunilor de cazare din această zonă.

Dezvoltat de Three Musketeers Hospitality (TMH), o subsidiară integral deținută de Plus Holding Limited (PHL) cu sediul în Emiratele Arabe Unite, fondată de Jaideep Halwasiya, Surendra Bagri și Hari Tibrewala, complexul constituie un pilon important în creșterea numărului de vizitatori din întreaga lume în Ras Al Khaimah.

Le Méridien Al Marjan Island Resort & Spa urmează să ofere 350 de camere moderne, cu vedere neîntreruptă către ocean. Planurile pentru noul resort includ șapte restaurante și baruri, precum și o gamă de facilități recreative, inclusiv un centru de fitness, o piscină, un spațiu de relaxare și un club pentru copii.

Proprietatea va reflecta spiritul Le Méridien de a savura viața bună și va include programe și spații-semnătură ale brandului, cum ar fi Le Meridien Hub – o reinterpretare modernă a lobby-ului tradițional de hotel.

Cu peste 1,13 milioane de vizitatori în 2022, în creștere cu 16% față de anul precedent, Ras Al Khaimah se pregătește pentru o creștere semnificativă în sectoarele sale de ospitalitate și turism.

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.