35.2 C
Dubai
joi, iunie 13, 2024
AcasăEventsCupa Mondială de Minifotbal se va desfășura în Ras Al Khaimah

Cupa Mondială de Minifotbal se va desfășura în Ras Al Khaimah

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Al Jazeera Al Hamra: povestea orașului fantomă din Ras Al Khaimah

Există multe povești care circulă în zonă legate de...

În 2023, Cupa Mondială de Minifotbal se va desfășura în Ras Al Khaimah, iar România joacă în grupa D cu SUA, Spania și Liban.

A început numărătoarea inversă pentru Cupa Mondială de Minifotbal care se va desfășura anul acesta în Ras Al Khaimah, iar România și-a asigurat și ea biletul de participare la acest turneu.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie 2023 și promite să fie o celebrare de neuitat a sportului. Sub sloganul „Acasă pentru legendele de zi cu zi”, Cupa Mondială din 2023 va evidenția abilitățile și pasiunea pentru minifotbal a oamenilor din întreaga lume, combinându-le cu reperele și aspectele culturale ale emiratului Ras Al Khaimah pentru a inspira atât jucătorii, cât și fanii.

De asemenea, acest eveniment subliniază cât de ușor se identifică cu acest joc sportivii amatori, evidențiază importanța și abilitățile jucătorilor talentați și le conferă statutul de legende pe care îl merită.

Scopul este de a inspira spectatorii să aprecieze sportul dincolo de nivelul profesionist și să recunoască setul de abilități și talentul care există în comunitățile de minifotbal.

Ras Al Khaimah a fost desemnată gazda turneului din 2023 anul trecut, învingând concurenți puternici precum Manila și Budapesta. Se estimează că evenimentul va aduce mii de spectatori în Ras Al Khaimah, consolidând reputația destinației în organizarea de competiții sportive internaționale.

Emiratul găzduiește deja un număr tot mai mare de evenimente de înaltă notorietate, inclusiv semimaratonul RAK, cel mai rapid semimaraton din lume, competiția de ciclism pe șosea UAE Tour, precum și prestigiosul campionat internațional de golf, DP World Tour.

Pe lângă beneficiile semnificative în dezvoltarea turismului și aspectele economice aduse de organizarea Cupei Mondiale de Minifotbal din 2023, Autoritatea consideră că turneul va acționa ca o rampă de lansare pentru promovarea minifotbalului în Emiratele Arabe Unite și va încuraja mai mulți rezidenți și vizitatori să practice acest sport, în concordanță cu obiectivele Emiratului de a promova viața de calitate și de a colabora cu școlile și cluburile sportive locale.

Ras Al Khaimah este unul dintre „cele mai extraordinare locuri din lume”

Prezentat în revista Time ca unul dintre “Cele mai extraordinare locuri din lume în 2022” și prezent în lista CNN Travel a “Celor mai bune destinații de vizitat în 2023”, Ras Al Khaimah este locația ideală pentru fanii și spectatorii de minifotbal, oferind o gamă largă de activități de desfășurat între meciuri.

Entuziaștii activităților în aer liber pot merge în drumeții, escaladă pe stânci, caiac sau chiar pot încerca cea mai lungă tiroliană din lume. Există, de asemenea, 64 km de litoral impresionant, perfect pentru înot, snorkeling sau pur și simplu relaxare pe plaje cu nisip alb.

În plus, vizitatorii pot explora istoria și cultura regiunii prin vizitarea fortărețelor, muzeelor și celebrei ferme de perle Suwaidi sau pot descoperi diversitatea de opțiuni de cumpărături și restaurante din Emirat.

Situat la doar 5 ore de zbor de România, Ras Al Khaimah este, de asemenea, ușor accesibil și deservit de patru aeroporturi internaționale din Emiratele Arabe Unite, inclusiv Aeroportul Internațional Dubai – la doar 45 de minute de condus – și Aeroportul Internațional Ras Al Khaimah.

Programul meciurilor:

• Faza grupelor: 26-31 octombrie 2023
• Etapele eliminatorii:
• Optimi de finală – 1 noiembrie 2023
• Sferturi de finală – 2 noiembrie 2023
• Semifinale – 3 noiembrie 2023
• Meciul pentru locul al treilea – 4 noiembrie 2023
• Finala: 4 noiembrie 2023

Rezultatele tragerii la sorți pentru Cupa Mondială de Minifotbal WMF 2023:

Grupa A – Emiratele Arabe Unite, Kazahstan, Ghana, India
Grupa B – Mexic, Guatemala, Georgia, Irlanda
Grupa C – Republica Cehă, Ucraina, Israel, Thailanda
Grupa D – România, SUA, Spania, Liban
Grupa E – Brazilia, Bulgaria, Muntenegru, Japonia
Grupa F – Slovacia, Franța, Anglia, Albania
Grupa G – Azerbaidjan, Tunisia, Egipt, Irak
Grupa H – Ungaria, Serbia, Libia, Portugalia

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.