30.9 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăEventsFestivalul UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024

Festivalul UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Festivalul UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului, va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. 

UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai.

Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganță muzicală completă, iar prima rundă de vânzare a abonamentelor a fost un succes.

Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai

S-au pus în vânzare următoarele abonamente disponibile pentru festivalul UNTOLD Dubai

Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru festivalul UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe site-ul oficial, la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD).

În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. 

UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024, la Expo City Dubai. 📍 Dubai Expo City – Al Wasl Avenue – Dubai – Emiratele Arabe Unite

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.