34.3 C
Dubai
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăTalksVisit Dubai și Real Madrid semnează un parteneriat global

Visit Dubai și Real Madrid semnează un parteneriat global

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Visit Dubai și Real Madrid anunță un parteneriat global istoric, care susține planurile ambițioase de dezvoltare ale destinației turistice pentru următorul deceniu

Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM), cunoscută public drept „Visit Dubai”, împreună cu Real Madrid Club de Fútbol Spania au început o colaborare istorică.

Având în vedere cele două mărci de top cu valori comune, ambiții și dedicare pentru excelență și inovație, acordul multianual promite o serie de acțiuni interesante, momente speciale pentru fani și experiențe unice pentru fanii Dubai și Real Madrid.

Alianța nou formată va servi, în egală măsură, drept platformă solidă pentru a crea noi oportunități de creștere pentru ambele instituții și va sprijini planurile ambițioase ale Dubaiului, ca parte a programului recent anunțat Agenda Economică Dubai – D33.

Parteneriatul dintre Visit Dubai și Real Madrid include echipele de fotbal masculin și feminin ale clubului

Poziția de top în divertismentul sportiv la nivel mondial, alături de cel mai mare club din lume, se aliniază perfect cu planurile ambițioase ale Dubaiului de a-și consolida poziția în top trei orașe la nivel global.

Lansat în octombrie, parteneriatul include primele echipe de fotbal masculin și feminin ale Real Madrid și aduce savoarea Dubaiului pe Santiago Bernabéu, oferindu-le fanilor experiențe de neuitat și servicii la cele mai înalte standarde.

Issam Kazim, Director General al Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM) și Florentino Perez, Președinte al Real Madrid Club de Fútbol au oficializat parteneriatul în timpul unei ceremonii în legendara Sala de Juntas din Ciudad Real Madrid, în prezența lui Jose Angel Sanchez, Director General al clubului și Emilio Butragueño, legenda Real Madrid și Director pentru Relații Instituționale.

„Suntem foarte mândri de acest nou parteneriat cu Visit Dubai ca Prima Destinație parteneră pe care clubul o are oficial. Dubai este o destinație care tinde spre excelență în toate ofertele sale de divertisment, valoare împărtășită de Club. Suntem încântați să aducem această destinație turistică interesantă milioanelor noastre de madrileni din întreaga lume”, a spus Emilio Butragueño, Directorul Relațiilor Instituționale al Real Madrid.

Emiratele Arabe Unite și Real Madrid colaborează din 2011

Relațiile puternice ale Dubaiului cu sectorul public și privat stau la baza succesului său, iar această nouă colaborare cu Real Madrid este continuarea unui parteneriat de lungă durată, pe care Emiratele l-au cimentat din 2011.

„Suntem entuziasmați să începem această călătorie alături de Real Madrid ca partener global. Această colaborare revoluționară dintre Dubai și cel mai mare club din lume se bazează pe o viziune și valori comune, în care fiecare realizare servește drept motivație pentru a atinge noi culmi. În ceea ce privește scopul nostru de a consolida poziția Dubaiului în top trei orașe la nivel global, această alianță strategică va pune în valoare punctele forte ale unei destinații de top și ale celei mai celebre echipe din lume, reafirmând Dubaiul la nivel global ca cel mai bun oraș în care să locuiești, să lucrezi și pe care să-l vizitezi”, a spus Issam Kazim, CEO al DCTCM.

Visit Dubai și Real Madrid vor deschide și un parc tematic dedicat echipei de fotbal

De asemenea, este momentul perfect pentru viitorul parc tematic Real Madrid, la Dubai Parks and Resorts, cea mai mare destinație – parc tematic din Orientul Mijlociu, care va îmbogăți și mai mult oferta de destinații diverse a orașului.

Parcul, care va fi primul de acest tip din lume, va cuprinde o serie de obiective legate de Real Madrid, inclusiv un muzeu, atracții captivante și jocuri de abilități fotbalistice, precum și magazine de produse alimentare și băuturi și spații în care se vând produse oficiale Real Madrid.

📷 DCTCM

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.