30.9 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăThings to doSpectacol de artificii și drone de revelion în Ras Al Khaimah

Spectacol de artificii și drone de revelion în Ras Al Khaimah

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Un spectacol impresionant, ce se va întinde de-a lungul țărmului insulei Al Marjan până la Satul Al Hamra, va lumina cerul nopții de revelion în Ras Al Khaimah.

Un nou spectacol magnific de artificii și drone pregătește de revelion în Ras Al Khaimah pentru a întâmpina anul 2024 cu mare fast.

Întinzându-se pe o lungime de 4,5 km, de-a lungul țărmului între insula Al Marjan și Satul Al Hamra, spectacolul este planificat astfel încât să fie un eveniment de neuitat, despre care se va vorbi mult timp.

Astfel, Ras Al Khaimah, cel mai nordic dintre cele 7 emirate, își continuă tradiția de a organiza spectacole de Revelion uluitoare și să stabilească noi recorduri mondiale GUINNESS, performanță pe care a înregistrat-o timp de cinci ani consecutivi. 

Anul acesta, spectacolul de artificii și drone va oferi elemente noi și tehnici coregrafice inedite, care nu au mai fost încercate până acum și își propune să doboare noi recorduri.

Două evenimente spectaculoase în noaptea de revelion în Ras Al Khaimah

Locuitorii și vizitatorii se pot aștepta, de asemenea, la două evenimente spectaculoase, în locuri cheie, de unde să privească artificiile.

Un eveniment va fi public, cu acces gratuit și va oferi divertisment cu DJ, activități dedicate pentru copii, camioane cu mâncare și o secțiune pentru burlaci și familii.

Cel de-al doilea eveniment va fi privat, cu bilete de acces sub tema „Soundfest” și va avea o selecție internațională de artiști, o zonă pentru copii și o varietate de opțiuni pentru mâncare și băuturi.

Înainte spectacolului din 31 decembrie, rezidenții și turiștii se pot bucura de sezonul festiv cu o serie de evenimente festive pentru familie, de la ceremonii de iluminat a bradului, evenimente de Crăciun și până la cine festive de Revelion care au loc în hoteluri din emirat, inclusiv în cele două proprietăți Ritz-Carlton, complexul all-inclusive Rixos Bab Al Bahr, Intercontinental Mina Al Arab Resort, Movenpick Resort Al Marjan Island, Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort sau Longbeach Campground.

Oaspeții cazați în hotelurile de pe Insula Al Marjan în noaptea de Revelion vor avea unul dintre cele mai bune locuri pentru a urmări spectacolul magic de artificii.

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.