30.9 C
Dubai
duminică, iunie 16, 2024
AcasăTips & TricksPrețul la transportul cu taxi în Dubai se va dubla de Revelion

Prețul la transportul cu taxi în Dubai se va dubla de Revelion

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

În noaptea de Revelion, prețul pe kilometru la transportul în regim de taxi în Dubai se va dubla.

Autoritatea rutieră și de transport din Dubai (RTA) a anunțat că, în noaptea de Revelion prețul pe kilometru la transportul în regim taxi în Dubai, se va dubla. În mod normal, tariful pe kilometru este de 1,96 dirhami (2,4 lei), iar pornirea este de 12 dirhami (aproximativ 15 lei).

Pentru noaptea de Revelion, de duminică 31 decembre ora 18:00 și până luni 1 ianuarie ora 06:00, pornirea a fost stabilită la 20 de dirhami (aproximativ 25 de lei). În plus, în această perioadă taxiurile care sunt luate de pe stradă, cât și Hala Taxi (comandate prin aplicație) vor avea un tarif dinamic de până la două or mai mare decât de obicei.

Tarifele de taxi în Dubai vor fi stabilite în funcție de locul de pornire al cursei și de destinația finală și vor ține cont în special de locurile unde sunt programate focuri de artificii de Revelion în Dubai și de situația drumurilor închise.

Noile tarife sunt valabile în intervalul menționat, dar vor fi folosite automat și în viitor, de fiecare dată când sunt programate evenimente speciale.

Autoritatea rutieră și de transport din Dubai (RTA) a comunicat că această decizie va duce la o mai bună gestionare și la o îmbunătățire a serviciilor de taxi în perioadele în care numărul curselor făcute de rezidenți sau de turiști sunt mult mai mari.

Cum ajungi în Dubai?

Wizz Air operează, din București, zboruri către și de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH) și Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Dacă îți faci planuri de vacanță, în acest moment, ai zboruri zilnice spre Abu Dhabi și 6 zboruri pe săptămână din București către Dubai.

Wizz Air mai operează și două zboruri săptămânale între Cluj-Napoca și Abu Dhabi.

Cel mai simplu este să intri direct pe site-ul Wizz Air și să verifici disponibilitatea în funcție de perioada în care îți dorești să călătorești în Abu Dhabi și Dubai.

În afara biletelor de avion, prin intermediul Wizz Air mai poți achiziționa și alte servicii complementare, cum ar fi transfer de la aeroport la hotel, închirierea unei mașini, iar pentru rezervările de cazare făcute prin intermediul platformei booking.com primești o reducere de 5%.

Wizz Air

Foto: Autoritatea rutieră și de transport din Dubai (RTA) / Wizz Air

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.