41 C
Dubai
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăTalksTripadvisor: Dubai este "Destinația globală nr. 1"

Tripadvisor: Dubai este „Destinația globală nr. 1”

Data:

Articole asemănătoare

Un tur prin Arabia Saudită cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Pregătirea unui nou sezon din Seria Mondială Red Bull...

O zi plină de adrenalină în Ras Al Khaimah

De la mare, prin deșert, până în vârful muntelui...

Staycation: Hampton by Hilton Marjan Island

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island este o alegere...

Peste 185.000 de fani au fost la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai

În cele patru zile și patru nopți, peste 185.000...

Dubai a fost desemnat „Destinația globală nr. 1” în cadrul premiilor Tripadvisor Travellers’ Choice Awards pentru al treilea an consecutiv.

Dubai a obținut prima poziție în clasamentul global al destinațiilor în cadrul premiilor Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best Destinations Awards pentru al treilea an consecutiv – fără precedent, devenind astfel primul oraș care atinge această performanță.

Cea mai recentă clasare internațională de top a Dubaiului a fost anunțată de Tripadvisor, cea mai mare platformă de ghidare în călătorii din lume, în cadrul premiilor Travellers’ Choice Awards pentru 2024: Cele mai bune destinații dintre cele mai bune.

Dubai este singurul oraș care a câștigat acest premiu pentru alegerea consumatorilor timp de trei ani consecutivi

Distincția are o semnificație suplimentară datorită faptului că selecția câștigătorilor este făcută exclusiv pe baza recenziilor a milioane de călători globali din comunitatea Tripadvisor.

Premiile iau în considerare calitatea și cantitatea recenziilor și evaluărilor Tripadvisor pentru hoteluri, restaurante și experiențe din fiecare destinație pe o perioadă de 12 luni, între 1 octombrie 2022 și 30 septembrie 2023.

Dubai a fost desemnat orașul nr. 1 din lume în care să te relochezi

În 2023, orașul a fost clasat pe primul loc în lume în ceea ce privește relocarea într-un raport realizat de furnizorul de servicii financiare Remitly și a fost clasat drept cel mai bun oraș din lume pentru lucrătorii la distanță de către compania de consultanță imobiliară Savills în topul 20 al Indexului 2023 Executive Nomad.

De asemenea, Dubai a fost numit destinația urbană nr. 2 din lume în Top 100 City Destinations Index 2023 al Euromonitor International și a fost clasat printre primele 10 orașe în Global Power City Index, într-un raport publicat de Institutul pentru strategii urbane al Fundației Mori Memorial din Japonia.

Emiratele Arabe Unite au fost desemnate, de asemenea, a doua cea mai sigură țară din lume în 2023, potrivit rezultatelor dezvăluite de Numbeo, cea mai mare bază de date din lume cu date furnizate de utilizatori despre orașe și țări din întreaga lume.

Travellers’ Choice Awards este cel mai recent premiu dintr-o serie de distincții globale acordate Dubaiului

Această recunoaștere consolidează atractivitatea Dubaiului ca centru de top al locuibilității la nivel mondial, care oferă un stil de viață unic celor 200 de naționalități diferite care consideră orașul ca fiind acasă, susținut de standarde ridicate de siguranță și securitate care permit călătorilor să îl viziteze cu liniște.

Inițiativele de facilitare a intrării în Dubai, conectivitatea aeriană, parteneriatul public-privat puternic, scena culinară recunoscută la nivel mondial și calitatea unică a vieții au consolidat statutul său de destinație de top.

Creștere de 20% a numărului de vizitatori internaționali

Potrivit celor mai recente date publicate de Departamentul de Economie și Turism din Dubai, Dubaiul a primit 15,37 milioane de vizitatori internaționali care au înnoptat în perioada ianuarie-noiembrie 2023, ceea ce reprezintă o creștere de 20% față de aceeași perioadă din 2022.

Această realizare se aliniază în mod direct cu Agenda economică a Dubaiului, D33, care vizează consolidarea în continuare a poziției Dubaiului ca unul dintre primele trei orașe globale pentru afaceri și agrement, precum și cel mai bun oraș în care să vizitezi, să trăiești și să lucrezi.

Cum ajungi în Dubai?

Wizz Air operează, din București, zboruri către și de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH) și Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Dacă îți faci planuri de vacanță, în acest moment, ai zboruri zilnice spre Abu Dhabi și 6 zboruri pe săptămână din București către Dubai.

Wizz Air mai operează și două zboruri săptămânale între Cluj-Napoca și Abu Dhabi.

Cel mai simplu este să intri direct pe site-ul Wizz Air și să verifici disponibilitatea în funcție de perioada în care îți dorești să călătorești în Abu Dhabi și Dubai.

În afara biletelor de avion, prin intermediul Wizz Air mai poți achiziționa și alte servicii complementare, cum ar fi transfer de la aeroport la hotel, închirierea unei mașini, iar pentru rezervările de cazare făcute prin intermediul platformei booking.com primești o reducere de 5%.

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.